Miloš Vučević: Nedolično skrnavljenje Gradske kuće je nedopustivo

Gradski odbor Srpske napredne stranke izdao je saopštenje povodom jučerašnjeg skranvljenja gradske imovine i oblepljivaja gradske kuće plakatima.

Saopštenje Vam prenosimo u celosti
“Posle jučeršnjeg protesta nekoliko desetina članova i simpatizera „Saveza za Srbiju“, Gradska kuća i centar Novog Sada ostali su izlepljeni parolama koje su naišle na zgražavanje velike većine građana Srpske Atine kojima je stalo do svog grada.

Prljavština, smeće i primitivizam koji šire članovi ovog saveza sklepanog od nekoliko minornih stranaka i pokreta, prava je slika njihove nemoći, ali i želje da Srbiju uvuku u blato u kojem se oni odavno nalaze. Da li je dužnost poreskih obveznika da plaćaju štetu koju redovno, ne samo večeras i ne samo u Novom Sadu prave oni kojima je jedino stalo do toga da izazivanjem haosa vrate davno stečene privilegije koje su izgubili pre sedam godina?
Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu uveren je u to da su građani naše zemlje odavno prepoznali razliku između pristojne Srbije i one oličene u likovima poput siledžije i reketaša Marka Bastaća, kriminalaca Dragana Đilasa, Bore Novakovića i Vuka Jeremića i fašiste Boška Obradovića. Volja naroda pokazaće se najbolje na predstojećim izborima, a vandalizam poput večerašnjeg građani Srbije znaće da kazne.”

Piše u saopštenju