Početak Gradske vesti Mirović: Ada postaje atraktivnije mesto za turiste

Mirović: Ada postaje atraktivnije mesto za turiste

38
0

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović otvorio je danas novi, moderan velnes centar u Adi, koji se nalazi u okviru Rekreacionog centra „Adice“, čime je, kako je rekao, ova severnobanatska opština postala atraktivnije mesto za turiste.

Ovaj moderni objekat rezultat je zajedničkog rada Pokrajinske vlade i Opštine Ada i njenih građana. Novi velnes centar izgrađen je i opremljen po visokim standardima i od sutra, pa narednih decenija, on će biti otvoren za meštane i turiste iz cele Srbije– izjavio je Mirović.

Predsednik je istakao da je Pokrajinska vlada prepoznala značaj ovog projekta, finansirajući sa 106 miliona dinara termalnu bušotinu, izgradnju saobraćajnica, pešačkih staza i parkinga, kao i kompletno komunalno uređenje kompleksa.

Izgradnjom velnes centra, uz otvoreni bazen i sportski centar, dobili smo višefunkcionalan objekat sa mnogo potencijala u svim segmentima turizma, razvoja sporta i opšteg lokalnog razvoja opštine Ada. Razvijaćemo turističke potencijale u ovom delu naše zemlje i tako ćemo unaprediti celokupnu turističku ponudu– istakao je predsednik Mirović.

Ova investicija dokaz je da zajedničkim snagama možemo postići veliki uspeh. Ovo je veliki dan za opštinu Ada kada govorimo o turističkom aspektu– izjavio je predsednik Opštine Zoltan Bilicki zahvalivši Pokrajinskoj vladi na podršci izgradnji ovog objekta.

Događaju su prisustvovali i pokrajinski sekretar za privredu i turizam Nenad Ivanišević i direktor Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine Nedeljko Kovačević.

Novi Sad, 22. mart 2022. godine

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here