Početak Gradske vesti Mladići iz Rume pretučeni u Sutomoru, uhapšen osumnjičeni

Mladići iz Rume pretučeni u Sutomoru, uhapšen osumnjičeni

40
0

Brzom akcijom službenika Centra bezbednosti Bar slobode je lišen V.P. (19) iz Bara koji se sumnjiči da je u Sutomoru počinio krivično delo teška telesna povreda i krivično delo nasilničko ponašanje.

– Dežurna služba Centra bezbednosti Bar je dobila obaveštenje od hitne medicinske pomoći da je u njihove prostorije, u pratnji drugova, u nesvesnom stanju doveden N.S. (19) iz Rume, i da je telesne povrede zadobio u alkoholisanom stanju, odnosno da se samopovredio prilikom pada – saopštio je MUP Crne Gore. 

Zbog težine zadobijenih povreda ovo lice je upućeno u Opštu bolnicu u Baru, a nakon toga na dalju hospitalizaciju u Klinički centar Crne Gore. 

Službenici barske policije odmah su izašli na lice mesta i na osnovu preduzetih mera i radnji na osnovu prikupljenih dokaza, i obaveštenja prikupljenih od građana, došli do saznanja da je reč o prikrivanju krivičnog dela od strane oštećenih lica, prenosi B 92. 

G.S. (19) iz Rume, koji je poznanik oštećenog N.S, takođe je zadobio tešku telesnu povredu u vidu frakture vilice, a ovom licu je ukazana lekarska pomoć u Opštoj bolnici u Baru. 

Osumnjičeni V.P. je 23. avgusta, oko 05.15 časova u Sutomoru, kako se sumnja, bez povoda i ničim izazvan fizički nasrnuo na oštećenog G.S., kojeg je tom prilikom udario zatvorenom šakom u predelu glave, nanoseći mu teške telesne povrede u vidu frakture donje vilice. 

On je nakon toga, sumnja se, fizički nasrnuo na N.S kojem je zadao udarac na isti način u predelu glave. 

Oštećeni N.S. je tom prilikom od posledice udarca pao i udario glavom o betonsku podlogu. 

U daljem izvršenju dela osumnjičenog su sprečili Đ.S. i J.M, koji su bili sa njim u društvu. 

Oštećena lica ovaj događaj nisu prijavila policiji, kako dalje prenosi B 92, već su se uputila u iznajmljeni smeštaj gde su boravila, da bi nakon nekoliko sati primetili da je oštećeni N.S. zapao u stanje tzv. kome, kada su ga odveli u HMP na ukazivanje lekarske pomoći. 

Opširnije o ovom incidentu pročitajte OVDE. 

Izvor B92

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here