Nebojša Bastajić potpisao ugovor sa Vojvodinom

Ovaj 30-godišnji golgeter došao je u Vošu iz Inđije, a u dosadašnjoj karijeri nastupao je i za TSC, Dobanovce, Smederevo, Bangkok, Bežaniju, Vataniakos, Srem Jakovo i Voždovac.

Bastajić je u prošloj sezoni nastupajući za Inđiju postigao ukupno devet golova u prvenstvenim utakmicama, a kako sam kaže, dobro se snalazi i na pozicijama levog krila i polušpica.

“Ime kluba i renome koji ima Vojvodina imali su presudan uticaj da prihvatim samu ponudu. Najvažnije je da ekipa pobeđuje i beleži što bolje rezultate i da budemo u vrhu tabele”, ističe novi fudbaler Vojvodine.

On dodaje i da će mu trebati malo vremena da pronađe ritam, ali poručuje da je spreman da prenese iskustvo mlađim igračima.

Bogdan Mladenović napustio Vojvodinu

Vezista Vojvodine Bogdan Mladenović nastaviće karijeru u ekipi Kolubare iz Lazarevca.

Kako se navodi na sajtu FK Vojvodine, on je sinoć napustio pripreme u Sloveniji.

Mladenović je u Vojvodini proveo godinu i po dana, odigra je 20 utakmica za “crveno-bele”, a u tom periodu postigao je jedan pogodak.

Prošlu polusezonu proveo je u Al Divaniji iz Iraka, a tokom njegovog boravka u Voši, osvojio je i drugi Kup Srbije u istoriji kluba.

Fudbalski klub Vojvodina zahvalio se Mladenoviću na svemu što je pružio u dresu novosadskog kluba, te mu je poželeo mnogo sreće i uspeha u nastavku karijere.
021rs