Početak Gradske vesti Novi Sad bogatiji za nekoliko medalja: Novosadski plesači iz Švedske doneli višestruke...

Novi Sad bogatiji za nekoliko medalja: Novosadski plesači iz Švedske doneli višestruke nagrade

48
0

Novosadski plesači su svojim izuzetnim nastupima na evropskom takmičenju u savremenom plesu u Švedskoj doneli radost i uspeh našoj zemlji. Sa svojih pet osvojenih medalja, postali su ne samo ponos Novog Sada, već i sjajan primer talenta i posvećenosti koji dominiraju evropskom plesnom scenom.

Reprezentacija Srbije je ostvarila značajan uspeh na ovom takmičenju, sa ukupno pet medalja. Predstavnici iz dva plesna studija iz Novog Sada, „Stage Dance Studio“ i „Studio Five“, izvanredno su predstavili našu zemlju.

„Stage Dance Studio“ je osvojio tri od ukupno pet medalja za našu reprezentaciju, uključujući zlatnu medalju i prvo mesto u kategoriji „Contemporary Dance Big Team Junior“. Osim toga, studio je osvojio srebrne medalje i druga mesta u kategorijama „Jazz Dance Small Team Junior“ i „Contemporary Dance Small Team Junior“.

„Studio Five“ je takođe doprineo uspehu reprezentacije, osvajanjem jedne zlatne i jedne srebrne medalje i kategorijama Jazz dance Small Team Adults I Jazz dance Duo Adults.

Ovaj značajan uspeh na evropskoj sceni ne samo da potvrđuje kvalitet srpskog savremenog plesa, već i promoviše našu kulturu i sport širom Evrope. Ponos i radost delimo sa svim učesnicima i podržavaocima koji su omogućili ovakav rezultat, dokazavši da Srbija ima izvanredne talente spremne da zasijaju na međunarodnom nivou. Nadamo se da će se uspeh koji deca postižu u plesu više ceniti u našem društvu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here