Početak Uncategorized Novosadski gradski bazar

Novosadski gradski bazar

38
0

Javno preduzeće „Sportski i poslovni centar Vojvodina“ saopštilo je da će naredni Gradski bazar biti održan 18. i 19. oktobra 2023. godine, sa radnim vremenom od 16:00 do 22:00 sata. Ovo će, prema rečima organizatora, biti poslednje okupljanje na platou ispred SPENS-a za ovu sezonu, dok će od novembra bazar imati svoje mesto u zatvorenom prostoru na prvom spratu objekta.

Bazar će u naredna dva dana predstaviti raznoliku ponudu domaćih proizvoda kao što su sokovi, zimnica, dečije igračke, kolači, ukrasi od cveća, nakit, aksesoari za devojčice, igračke za kućne ljubimce, raznovrsne biljke i garderoba.

Posetioci će imati priliku da pronađu i proizvode od meda, kvalitetna vina i domaće pivo. Poseban naglasak biće stavljen na dečiji kutak gde će mališani moći da uživaju u crtanju po licu, raznim radionicama, frizuricama za devojčice i zabavi uz klovna. Tu će biti i pravljenje balona od sapunice i uživanje u naduvavajućem dvorcu.

Osim toga, bazar će ugostiti i Turističke organizacije Tutina i Novog Pazara koje će predstaviti bogatu ponudu ovog dela Srbije.

Kulturno-umetnički program KUD Golije biće upotpunjen ponudom proizvođača mesnih i mlečnih proizvoda, kao i tradicionalnih slatkiša karakterističnih za ove krajeve.

Organizatori, nevladina organizacija „Sinergija različitosti“, teže tome da bazar bude porodična manifestacija koja će privući posetioce svojom raznolikom ponudom i atraktivnim muzičkim i dečijim programom.

Za sve dodatne informacije o manifestaciji, organizatori su dostupni putem telefona 063/788 74 13.

 

izvor: nsuzivo.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here