Početak Gradske vesti Obnovljena pošta Klenak

Obnovljena pošta Klenak

22
0

Danas su v.d. direktor Pošte Srbije Zoran Đorđević, izvršni direktori Vladimir Dimitrijević i Miloš Đurić i predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić, posetili novootvorenu poštu 22424 Klenak.

Radovi na renoviranju pošte 22424 Klenak izvedeni su uz podršku Opštine Ruma.

Aleksandra Ćirić istakla je značaj koji će nova moderna pošta i nove usluge imati za život u Klenku i najavila dalju pomoć u osavremenjavanju pošta u manjim mestima Opštine Ruma.

„Veoma je važno za stanovnike Klenka i okolnih mesta da imaju moderne pošte i sve usluge koje pružamo u gradskim sredinama. Želim da zahvalim predsednici opštine i svima koji su učestvovali u ovom projektu. Nove usluge, poput 420 Poštinih paketomata koje imamo u velikim gradovima, proširićemo i na manje sredine, počev od Klenka. Biće i drugih novina, u naredna dva meseca Poštu Srbije očekuje reorganizacija, a pored podizanja kvaliteta usluga time se omogućava i da rad naših zaposlenih bude adekvatno vrednovan i nagrađen. Nastavljamo obnovu naših pošta u celoj zemlji, a do kraja godine planiramo i potpunu digitalizaciju naših usluga”, rekao je Zoran Đorđević.

Pošta 22424 Klenak na adresi Mačvanska 7 u Klenku, organizovana je kao dostavna pošta i pruža usluge novčanog poslovanja, prijema, isporuke i dostave pošiljaka.

Radno vreme pošte je radnim danima od 8 do 15 časova.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here