Od petka do nedelje u Cineplexx Promenadi cena ulaznica 250 dinara

Bioskop Cineplexx Promenada biće otvoren od petka, 11. decembra, do nedelje, 13. decembra, u periodu od 11 do 17 časova. Cena ulazncie za sve filmove sa repertoara biće 250 dinara.

Ove nedelje na repertoaru se prikazuje i baletski klasik „Krcko Oraščić”.

„Krcko Oraščić“ – Boljšoj na bis – Jedan od najvećih klasika na svetu, „Krcko Oraščić“, biće prikazan u repriznom izvođenju na velikom platnu bioskopa Cineplexx Promenada, u nedelju, 13. decembra, sa početkom u 14 časova. Uz legendarnu muziku Čajkovskog i očaravajuće scene i kostime, ova prelepa zimska bajka će zaseniti mnoge ljubitelje ove umetnosti. Na Badnje veče, Marijin kum, Droselmajer, daje joj čudnu igračku: drvenog krcka oraščića isklesanog u obliku malog čoveka. U ponoć, kad se slavlje završilo, sve igračke su magično oživele. Krcko Oraščić je dostigao ljudsku veličinu i preuzeo brigu o limenom vojniku, leteći do Meri da je spase, jer joj preti Kralj miševa i njegova vojska.

Pored trenutno najpopularnijih filmskih naslova kao što su ,,Vikend sa ćaletom“ sa Nenadom Jezdićem u glavnoj ulozi koji je osvojio srca publike kako glumom tako i pričom, zatim horora ,,Tripozno“, na repertoaru bioskopa Cineplexx Promenada naći će se reprizni filmovi koji su ostavili najjači utisak na publiku i bili najgledaniji u periodu svog prikazivanja, među kojima horor ,,Tiho mesto“, malo akcije u filmu ,,Paklene ulice: Hobs i Šo”, malo avanture u filmu ,,Džumandži: Sledeći nivo” i mnogo smeha uz Roberta de Nira u filmu ,,Rat sa dekom”. Za naše najmlađe posetioce, na njihovu radost, na veliko platno vraćaju se animirane avanture ,,Zaleđeno kraljevstvo 2”, neodoljive kuce u filmu ,,Patrolne šape: Priprema, pozor, spasavaj”, ,,Kućni patuljci” i drugi.

Bioskop Cineplexx Promenada je mesto opuštanja gde je veoma lako i moguće održavati fizičku distancu i pridržavati se svih propisanih mera, i kao takav je pravi izbor za bezbednu zabavu.

Projekcije u bioskopu Cineplexx Promenada se organizuju uz poštovanje svih preventivnih mera u cilju smanjenja rizika nastanka i prenošenja virusa COVID-19.