Početak Sport Odbojkaši Vojvodine stigli na obalu Crnog mora

Odbojkaši Vojvodine stigli na obalu Crnog mora

43
0

Posle jedanaest sati puta odbojkaši Vojvodine stigli su u grad Burgas u Bugarskoj, gde će danas, 24. oktobra, odigrati prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Utakmica protiv domaće ekipe Neftohimic počinje u 18 sati po našem vremenu, a prenos se može pratiti na laola.tv.

Novosađani su se po dolasku smestili u hotel „Mirage“, koji je udaljen na pet do deset minuta hoda od hale „Mladost“. Pre i posle ručka crveno-beli su odmarali, iskoristili priliku malo da prošetaju, a u večernjim satima odradili su i prvi trening. Ono što je najvažnije, svi su zdravi i spremni za duel protiv bugarskog predstavnika.

– Spremni i motivisani iščekujemo meč. Dan smo iskoristili da se odmorimo i razmrdamo, sutra nam predstoji još jedan trening i gledanje videa, a nakon toga moramo se maksimalno koncentrisati na ono što nas očekuje. U ovom momentu najvažnije je da razmišljamo o našoj igri, ali svakako da mnogo znači i dobar skauting koji je pripremio stručni štab – izjavio je posle treninga libero Goran Škundrić.

Izvor Moj Novi Sad

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here