Održana premijera filma „Ala je lep ovaj svet“

Sinoć na crvenom tepihu ispred bioskopa „Arena Cineplex“ zablista su zvezde filma „Ala je lep ovaj svet“ u režiji Filipa Čolovića i po scenariju Andreja Šepetkovskog.

Glavne uloge u filmu pripale su Anđelki Prpić i Andriji Kuzmanoviću, anđela igra Nikola Pejaković a pored njih su još i Andrej Šepetkovski, Anica Dobra, Branko Vidakovič, Tara Milutinović, Andrija Milošević, Branka Pujić i drugi.

Film je na Festivalu filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji poneo nagradu publike „Gorki list“.

Šepetkovski kaže da je na ideju da se ekranizuje film došao tako što je predstava koja je prva nastala doživela veliki uspeh, nakon šest godina dolazi na red serija a potom i film.

Film je na redovnom repertoaru bioskopa Arena Cineplex

Ljubiša, dobro nadzemaljsko biće, čiji je zadatak da spoji ljude u bračnu zajednicu, već dugo je neuspešan u svom poslu. Ovog puta se zarekao da će spojiti Batu, neafirmisanog i isfrustriranog filmskog reditelja i Unu Lazarević, najpoznatiju TV voditeljku i površnu mega zvezdu, autorku čuvene, pomodarske emisije “Šetnja sa lavom”. Ljubiša stvara okolnosti koje bi ih sjedinile, ali stvari ne idu uvek glatko kako smo ih zamislili…

Foto: Aleksandar Živaljević