Početak objektiv24 Oktobarska muzička magija: Mimi Mercedez i Đorđe Miljenović stižu u novosadsku Halu...

Oktobarska muzička magija: Mimi Mercedez i Đorđe Miljenović stižu u novosadsku Halu 2

94
0

Dva uzbudljiva muzička događaja začiniće oktobar u novosadskoj Hali 2. Mimi Mercedez prva će stupiti na scenu 14. oktobra, dok će nastup Đorđa Miljenovića biti održan 20. oktobra.

Ona repuje odvažno o problemima koji muče mlade, ima milionske preglede i osvaja neposrednošću – Mimi Mercedez, neukrotiva energija beogradske rep scene, dolazi u Halu 2 u Novi Sadi i očaraće sve prisutne. Milena Janković, poznatija kao Mimi Mercedez, je kontroverzna reperka iz Beograda koja je svoju prvu pesmu snimila 2011. godine, ali ozbiljnije počinje da se bavi repom tek 2015. kada objavljuje svoj prvi EP i počinje da nastupa.

Iako su mišljenja o Miminoj muzici i stavovima koje kroz nju iznosi krajnje oprečna, ono oko čega su saglasni svi koji su imali prilike da prisustvuju bilo kom njenom javnom pojavljivanju je da su neukrotiva energija i specifično neposredan odnos sa publikom neosporno njen zaštitni znak.

Njen autentičan način obrade tema koje okupiraju današnju omladinu, iako necenzurisan i surovo direktan, uspeva da pronađe put do šire publike i to je ono što Mimi Mercedez čini jedinstvenom muzičkom pojavom na ovim prostorima.

Isto veče, uz nju, nastupiće i Milicija, Tam, Bejbi Motorola i Thea te će sjajan provod biti zagarantovan uz dame.

https://www.youtube.com/watch?v=RIkrFDgI9P0&list=OLAK5uy_kd8_ZhNkEFO7HuCgpsHpFeSMC4-l7Rr-c&index=7

Nedelju dana posle…

Sedam dana kasnije, 20. oktobra, na istoj pozornici, Đorđe Miljenović, poznat kao Skaj Vikler, će svojom energičnom izvedbom i inovativnim muzičkim eksperimentima, publiku sigurno ostaviti bez daha. Njegov koncert će biti jedan od vrhunskih događaja u oktobru.

Đorđe Miljenović nastupiće uz bend Keni nije mrtav. koji je uspeo da se odlično pozicionira na domaćoj i regionalnoj sceni donoseći miks dobrih pesama, emocija i prvoklasne zabave. Muzika ovog benda u potpunom je skladu sa svetskim trendovima, a muzička kritika ih povezuje sa grupama kao što su Muse, Panic! at the Disco, Green Day, Franz Ferdinand, The Killers, Obojeni program…

Za oba koncerta, svi zainteresovani mogu ulaznice pronaći na svim GigsTix prodajnim mestima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here