Početak Gradske vesti Otvaranje „Ledene šume“ 15. decembra

Otvaranje „Ledene šume“ 15. decembra

48
0

PR menadžerka manifestacije Jelena Nenadov naglasila je da je početak manifestacije planiran za 15. decembar i da će trajati 45 dana.
 
Ova manifestacija u svom sklopu ima sportsko-rekreativni kompleks koji se sastoji od oko 1.400m2 zaleđene površine, od kojih je 450m2 natkriveno, i „Snežnog grada“ u okviru kojeg će se Novosađanima predstaviti razne zanatlije i trgovci. Takođe, posetioci će moći da uživaju u bogatom kulturno-umetničkom i zabavnom programu koji smo i ove godine pripremili za sve posetioce na muzičko-scenskoj bini„, rekla je Nenadov i dodala da će i ovoga puta biti organizovan doček Dečije nove godine uz bogat program za najmlađe.
 
Organizatori ističu da su se ove godine potrudili da „Ledena šuma“ bolje funkcioniše, odnosno vodili su računa da svim posetiocima obezbede nesmetan prolaz kroz Dunavski park, te su deo kućica „Snežnog grada“ pomerili na travnati deo parka pored klizališta kako bi sprečili gužve koje su se javljale prošle godine. 
 
U programu otvaranja učestvovaće klizačice Klizačkog kluba „Vojvodina“, zatim Haos animatori, kao i najmlađi hokejaši iz kluba „NS Stars“. Nakon svečanog otvaranja na muzičkoj bini nastupiće bend „5+“, a na samom kraju posetioce će zabavljati DJ dvojac-Mrvica i Mrvica junior. 
 
Organizatori su napomenuli da će kao i prethodne godine, u prvoj smeni na klizalištu, od 9 do 10:30 časova biti obezbeđen besplatan ulaz deci do 12 godina. Cene karata iznosiće 200 dinara radnim danima, a vikendom 250, dok će najam klizaljki iznositi 200 dinara.
Izvor: 021.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here