Početak Gradske vesti Otvoren internet park u subotičkom Gerontološkom centru

Otvoren internet park u subotičkom Gerontološkom centru

66
0

U subotičkom Gerontološkom centru juče je otvoren internet park. Korisnicima centra i svim gostima ove institucije, brz i stabilan internet obezbedila je Telekom Srbija.
Subotički seniori i simbolički su raskrstili sa jednim od simbola njihovog vremena. Fiksnim telefonom. Mobilni telefoni i tableti odavno su deo njihove sadašnjosti, a za sve to im je potreban stabilan internet. Od danas ga imaju besplatno u celom objektu i parku.

Ova socijalna ustanova već nekoliko godina unazad kroz različite projekte i programe realizuje obuku svojih stanara i stanarki kako da na pravilan i bezbedan način koriste internet. Direktor Gerontološkog centra Subotica, dr Nenad Ivanišević napomenuo je da je odavno problem kada makar na pet minuta nestane internet u objektu.

„Uvedene su nove promene u kuhinji i praonici kako bi korisnicima Gerontološkog centra bio kvalitetniji život. Saradnja je dobra i nadamo se da će biti još bolja“, kazao je Pomoćnik pokrajinskog sekretara za socijalnu politiku, Predrag Radović.

Ispred, Fondacije „Tijana Jurić“ prisutnima se obratio Igor Jurić koji se zahvalio što je prepoznata potreba najstarijih Subotičana.

Pored toga predstavljena je i modna revija torbica za mobilne telefone koju su priredile stanarke Gerontološkog centra.

Izvori: Tanjug/RTV, Objektiv

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here