Početak Gradske vesti Otvoren konkurs za upis u Srednju policijsku školu u Sremskoj Kamenici –...

Otvoren konkurs za upis u Srednju policijsku školu u Sremskoj Kamenici – Evo koji su uslovi

9
0

Srednja policijska škola u Sremskoj Kamenici raspisala je konkurs za upis novih đaka, pružajući priliku mladima da se pridruže policijskim redovima.

Kandidati koji su zainteresovani za upis mogu se informisati o uslovima konkursa na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova www.mup.gov.rs i Srednje škole unutrašnjih poslova www.ssup.edu.rs.

Ovo je važan korak za one koji teže karijeri u policijskom sektoru, a detalji o proceduri prijave i školovanja pruženi su na sajtu škole.

Pravo učešća na konkursu ima kandidat koji ispunjava sledeće uslove:
1) ima državljanstvo Republike Srbije;
2) ima prijavljeno prebivalište na teritoriji Republike Srbije, najmanje godinu dana neprekidno pre dana podnošenja prijave na konkurs za upis u školu;
3) ima manje od 17 godina počev od 1. septembra školske godine u kojoj upisuje prvi razred škole (kandidati koji su rođeni posle 31. avgusta 2007. godine);
4) da se protiv kandidata ne vodi krivični postupak, odnosno da mu nije izrečena vaspitna mera ili kazna maloletničkog zatvora;
5) da ispunjava kriterijume zdravstvene, psihološke i fizičke sposobnosti i bezbednosne uslove, za sticanje obrazovanja.

Svi zainteresovani mladi ljudi imaju priliku da saznaju više o mogućnostima koje pruža Srednja policijska škola i ostvare svoje ambicije u oblasti bezbednosti i reda.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here