Početak Gradske vesti Partnerstvo za Napredak: Obilazak Zajedničkih Projekata u Novom Sadu

Partnerstvo za Napredak: Obilazak Zajedničkih Projekata u Novom Sadu

25
0

Gradonačelnik Novog Sada, Milan Đurić, u društvu predsednika Pokrajinske vlade, Igora Mirovića, obišao je različite projekte koji su zajednički realizovani u Novom Sadu. Cilj posete bio je sagledati napredak radova i efekte ulaganja u grad.

Tokom obilaska, njih dvojica su posetili nekoliko lokacija, uključujući školske objekte koji su pod rekonstrukcijom i izgradnjom, sportske objekte poput fiskulturnih sala, kao i kulturne centre.

Završili smo jednu veliku rutu, obilaske radova po celom gradu, projekte na kojima smo kao partneri sarađivali sa Pokrajinom, ali i one projekte na kojima smo imali priliku da se uverimo u efekte ulaganja Pokrajine u naš grad. Zajedno nastavljamo da radimo u interesu građana Novog Sada„, rekao je Đurić.

Sredstvima Pokrajinske vlade finansirana je izgradnja moderne Osnovne škole ‘Miloš Crnjanski’ sa tri milijarde dinara, rekonstrukcija i promena namene multimedijalne zgrade ‘Studija M’, kao i izgradnja saobraćajnih površina sa parternim uređenjem Studentskog kulturnog centra. Pokrajina je izdvojila oko 17 miliona dinara za rekonstrukciju škole u Kaću“, istakao je Mirović.

Ovi projekti deo su šireg plana revitalizacije gradskih kvartova i unapređenja životnog standarda građana, što predstavlja važan korak ka stvaranju bolje urbanističke i kulturne sredine u Novom Sadu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here