Početak objektiv24 „Playlist“ Neša Bridžis u Areni Cineplex

„Playlist“ Neša Bridžis u Areni Cineplex

108
0

Nenad Danilović, poznatiji pod pseudonimom Neša Bridžis nastupiće 3. juna u 20 časova u bioskopu Arena Cineplex i izvesti jednu od svojih najtraženijjih predstava “Playlist”.

Jedan od najpoznatijih srpskih stand up komičara i jedan od utemeljivača Srpske stand up scene, Neša Bridžis, stiže u bioskop Arena Cineplex gde će predstaviti mužičko-igrački nastup “Playlist” u kojoj na vrlo specifičan i originalan način opisuje kako on doživljava srpsku estradu, odlazak u diskoteku i sve čari noćnog provoda. Čeka vas mnoštvo novih imitacija raznih žanrova muzike prošaranih mnogim iznenađenjima.

Iako ga nikada nije zapisao, Neša danas ima preko 7 sati teksta sa kojim neizmenično nastupa. Majstor je imitacija i odličan improvizator. U dosadašnjoj karijeri održao je preko 3000 profesionalnih nastupa, a sa svojim predstavama obišao je celu Srbiju i Evropu, dok su ljubitelji stand up komedije imali priliku da ga vide čak i u Australiji. Pored prestižnih festivala u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni, Makedoniji, Crnoj Gori… bio je učesnik 3. sezone poznatog šou programa Tvoje lice zvuči poznato i osvojio treće mesto.

Pripremite se za dobar provod i mnogo smeha i nabavite svoje ulaznice na verme.

Ulaznice po ceni od 900 dinara već su u prodaji na blagajnama Arene, a kako je kapacitet sale ograničen i rezervacija ulaznica nemoguća, obezbedite svoje mesto na vreme.

Stand up nastup će biti održan uz poštovanje svih mera Vlade Republike Srbije i Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti Covid-19. Bioskop Arena Cineplex kao prioritet ističe zdravlje i bezbednost publike i zaposlenih.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here