Početak Gradske vesti Pokrajinski odbor Pokreta socijalista sa novim rukovodstvom spreman za izbore

Pokrajinski odbor Pokreta socijalista sa novim rukovodstvom spreman za izbore

773
0

Pokret socijalista Vojvodine danas je u Novom Sadu održao Pokrajinsku izbornu konferenciju kojoj su prisustvovali i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin i potpredsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević.

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin kazao je da će se na predstojećim izborima svaki glas računati protiv Vučića.
„Pokret socijalista nije partija koja menja strane, mi sa partijama DOS-a nikada nismo želeli da učestvujemo u komadanju Srbije, izdaji i prodaji Srbije i upravo zbog toga smo sa SNS-om od osnivanja. Verujemo da je veliko okupljanje koje je pokrenuo predsednik Aleksandar Vučić sada potrebnije nego ikada zato što izbori koji nas očekuju, jesu izbori na kojima će se svaki glas računati protiv Aleksandra Vučića i oni glasovi koji odu na druge liste i oni glasovi koji ne odu nigde, odnosno oni koji ne budu učestvovali na izborima svi će biti pripisani protiv Aleksandra Vučića. Zato verujem da je potrebno jedinstvo, da je potrebno da se okupimo, da se organizujemo. Zato verujem da mi, kojima je Srbija iznad svega, treba da budemo zajedno. Ja sam više puta razgovarao sa predsednikom Vučićem o budućem dogovoru između PS i SNS, mi ćemo se lako i brzo dogovoriti kada za to dođe vreme, ali ono što je najvažnije jeste da će Pokret socijalista uvek biti tu uz politiku Aleksandra Vučića i da ćemo uvek biti tu uz naše saborce i prijatelje i da nikada nećemo menjati stranu.“, naglasio je Vulin.

On je takođe poželo sreću novom rukovodstvu:
„Pokret socijalista u sklopu svojih redovnih aktivnosti vrši izborne konferencije kroz čitavu svoju organizaciju. Danas sam srećan što je Pokrajinski odbor dobio novo rukovodstvo. Na prvom mestu se zahvaljujem poslaniku Bojanu Torbici što je uvek bio vredan, pouzdan i hrabar i koji je uspešno vodio pokrajinsku organizaciju. Novom predsedniku, drugu Palimiru Totu  želim puno sreće, puno energije i da bude vredan onih koji su bili pre njega.

Potpredsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević zahvalio se na pozivu Pokretu socijalista u ime Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke.
“ Pozivam naše koalicione partnere iz Pokreta socijalista da se pripremaju za predstojeće izbore koji svakako neće biti laki, veliki su izazov, posebno su složeni i teški za one koji hoće da ostvare dobar izborni rezultat, za one koji hoće da budu još odgovorniji prema građanima.
Pokret socijalista je je iskren koalicioni partner SNS- u, nikad se nisu sklanjali i pomerali od teških tema, nisu bežali, sa nama su donosioci svih odluka koje su važne. Tu je ministar Vulin koji je uvek spreman da kaže nešto što nije lako reći, ali je svakako bitno da se čuje iz Srbije i da građani Srbije čuju. Verujem da ćemo u narednom periodu, a to je ovaj mesec, definisati naše odnose i da predstoji dobra pretpostavka da ćemo nastaviti predizbornu koaliciju.“, zaključuje Vučević.

Novoizabrani predsednik Pokrajinskog odbora Pokreta socijalista Palimir Tot istakao je da se Pokrajinski odbor uveliko sprema za izbore i da će u tom smislu novo rukovodstvo masovno obilaziti svoje opštinske i gradske odbore.

Izvor; Pokret Socijalista

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here