Početak Gradske vesti Pokrajinski sekretar dr Nenad Ivanišević razgovarao sa Studentskom organizacijom Ekonomskog fakulteta o...

Pokrajinski sekretar dr Nenad Ivanišević razgovarao sa Studentskom organizacijom Ekonomskog fakulteta o podršci preduzetništvu i učešću na Sajmu turizma

19
0

Pokrajinski sekretar za privredu i turizam, dr Nenad Ivanišević, razgovarao je danas sa predstavnicima Studentske organizacije Ekonomskog fakulteta u Subotici, uključujući i njenog predsednika Stefana Arambašina.

Sastanak je bio posvećen razmatranju predstojećih zajedničkih aktivnosti, podrške unapređenju studentskog preduzetništva i prezentaciji finansijskih institucija koje podržava Pokrajinska vlada.

Inicijativa pokrajinskog sekretara da Studentska organizacija Ekonomskog fakulteta u Subotici učestvuje na Sajmu turizma krajem februara u Beogradu obećava doprinos ekonomskom aspektu ove oblasti. Takođe, očekuje se obogaćivanje ideja i koncepata za unapređenje poslovanja kako u privredi, tako i u turizmu i ugostiteljstvu.

Pored navedenog, dogovorili smo se da zajedno organizujemo sajam zapošljavanja Ekonomskog fakulteta, koji će se održati u Novom Sadu krajem marta tekuće godine. Pokrajinski sekretarijat će takođe učestvovati na studentskim konferencijama u dva termina, pružajući podršku finansijskim institucijama koje podržava Pokrajina, a koje će se predstaviti velikoj publici mladih ljudi sa preduzetničkim duhom“, rekao je Ivanišević, dodajući da je efikasno organizovana studentska zajednica ključna za uspešnu mrežu podrške, povezivanje i razvoj poslovnih ideja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here