Posle Voše Lalatović ponovo u Nišu

Doskorašnji trener Vojvodine nastaviće karijeru u Radničkom iz Niša, gde je već bio šef stručnog štaba
Nakon dve uspešne sezone u Vojvodini i ružnog rastanka zbog nesuglasica sa upravom kluba, Lalatović je našao novu sredinu.

Želja da karijeru nastavi u inostranstvu, koju je u više navrata isticao, smatrajući da je prevazišao srpski fudbal, nije mu se ispunila.Tako se Lalatović vraća u Niš da predvodi klub sa kojim je u sezoni 2018/19. bio vicešampion Srbije, i gde je takođe obarao rekorde. Međutim, i sa Nišlijama je imao burne epizode, pa se pamti i njegovo “ovoga mi krsta”, te poruke da će progovoriti o navodnim nameštenim utakmicama.

Nišlije su sporazumno raskinule saradnju sa doskorašnjim trenerom Aleksandrom Stankovićem, a Lalatović poručuje da se sa zadovoljstvom vraća u klub u kojem je proveo prelepih godinu dana.
“Nisam se mnogo razmišljao kada sam dobio ponudu od rukovodstva kluba na čelu sa Ivicom Tončevom i Draganom Markovićem Markonijem. Mi smo već pokazali da smo dobitna kombinacija i dogovorili smo se bukvalno za pet minuta. Za Radnički i njegove navijače sam se puno vezao i veoma mi je drago što ćemo ponovo biti na istoj strani. Ovo je veliki klub, Niš je sjajan grad za život i jedva čekam da ponovo počnemo da pišemo istoriju”, poručio je Lalatović.
On je dodao i da Radnički više nikad ne sme da dozvoli sebi da bude u poziciji u kojoj se našao prošle sezone, kada je do poslednjeg trenutka strepeo za opstanak u Superligi. Cilj koji postavlja sebi je plasman među četiri najbolje ekipe u domaćem šampionatu i povratak u Evropu.

Njegov stručni štab će činiti Dragan Šarac i Vidak Bratić, sa kojima je predvodio i novosadski tim.