Početak Gradske vesti Poslednja rata godišnjeg poreza na imovinu

Poslednja rata godišnjeg poreza na imovinu

19
0
Pixabay

Gradska poreska uprava Grada Novog Sada obaveštava poreske obveznike fizička lica, preduzetnike i pravna lica da 14. novembra 2022. godine, dospeva za plaćanje 4. rata godišnjeg poreza na imovinu za 2022. godinu.

Zakonom je predviđeno kvartalno plaćanje poreza na imovinu, a kašnjenje ili jednokratno izmirenje poreske obaveze na kraju kalendarske godine dovodi do obračuna i naplate kamate po stopi koja na današnji dan iznosi 14 %, stoga pozivamo poreske obveznike da svoje dospele obaveze izmiruju u zakonom propisanim rokovima.

Informacije kao i odgovore na sve nedoumice povodom dospeća 4. rate godišnjeg poreza na imovinu zainteresovana lica pored šalter sale u Ulici Vojvođanskih brigada br. 24-26, izdvojenog šalter mesta u prostorijama JKP „Informatika“ na Bulevaru Slobodana Jovanovića br. 15, info-pulta Gradske poreske uprave u TC „Promenada“, mogu dobiti i putem elektronske pošte na mejl adresu gpu@novisad.rs, kao i na brojeve telefona: 4871-707, 4871-751.

Gradska poreska uprava Grada Novog Sada podseća sugrađane da je omogućeno preuzimanje kopije Rešenja o utvrđenom porezu na imovinu za 2022. godinu u svim radnim jedinicama JP „Pošta Srbije“ na teritoriji Grada Novog Sada kao i u svim radnim jedinicama naseljenih mesta koja pripadaju Gradu Novom Sadu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here