Početak Gradske vesti Potpisan protokol o saradnji izmeđ Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam i...

Potpisan protokol o saradnji izmeđ Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam i Radio-televizije Vojvodine

5
0

Pokrajinski sekretar za privredu i turizam, dr Nenad Ivanišević, zajedno s generalnim direktorom javne medijske ustanove „Radio-televizija Vojvodine“, Goranom Karačićem, danas su potpisali protokol o saradnji. Ovim protokolom planira se proširenje obuhvata saradnje s ciljem unapređenja kvaliteta informisanja građana i stručne obrade tema iz oblasti realizacije projekta dodele oznake kvaliteta „Najbolje iz Vojvodine“, privrednog razvoja, međuregionalne saradnje, turizma, rada i zapošljavanja u Pokrajini.

Nadam se da ćemo u budućnosti moći računati na još veću saradnju, pre svega u okviru akcije ‘Najbolje iz Vojvodine’, kako bismo promovisali na najbolji način sve ono što ova oznaka kvaliteta predstavlja. Spremni smo razgovarati o daljim vidovima saradnje, podršci privrednicima, promociji turističkih usluga i podršci organizatorima turističkih manifestacija kako bismo pružili bolju uslugu informisanja“, istakao je Ivanišević za Radio-televiziju Vojvodine.

Ovaj opšti sporazum o saradnji postavlja osnovu za proizvodnju i emitovanje programa s temama koje obuhvataju resore Sekretarijata. Cilj je da aktivnosti Sekretarijata postanu transparentnije i dostupnije javnosti kroz informativne emisije i tematski sadržaj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here