Potpisan sporazum o saradnji između Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam i TC Promenada

U službenim prostorijama Tržnog centra Promenada u Novom Sadu, potpisan sporazum o saradnji između Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam i TC Pr

oVAJ SPORAZUM podrazumeva mnogobrojne aktivnosti i saradnju na polju promocije i afirmacije aktivnosti Sekretarijata, prevashodno u oblasti promovisanja turističkih delatnosti i manifestacija, kao i rada turističkih organizacija na teritoriji AP Vojvodine.

dr Nenad Ivanišević, i menadžer Promenade, Boris Stevović usaglasili su se oko daljih koraka u saradnji, te najavili zajedničke promotivne aktivnosti, shodno samom kalendaru događaja koji će uskoro biti utvrđen.

,,Sekretarijat uvek sarađuje sa najboljima, a Promenada to i jeste. Naša ideja je da 15.000 i više posetilaca koji dnevno posete ovaj tržni centar, budu upoznati sa onim što Sekretarijat radi. Od početka naredne godine želimo da sve naše aktivnosti i sve manifestacije održimo upravo u Promenadi“, rekao je sekretar Ivanišević.

Stevović je istakao da Promenada, kao društveno odgovorna kompanija uvek nastoji da na pravi način podrži sve relevantne gradske i pokrajinske institucije, te da je menadžment upoznat sa svim što Sekretarijat radi, te da je upravo to razlog potpisivanja sporazuma za koji se nada da će dugo trajati.

Cilj saradnje je usmeren ka zajedničkim organizacionim aktivnostima u okviru manifestacija i afirmativnih događaja Sekretarijata, a sporazumom je utvrđena uloga TC Promenada u smislu da obezbedi prostor za potrebe tih aktivnosti, kao i sam reklamni prostor, brošure i ostali štampan promotivni materijal, kojim bi se ostvarila sinergija u kreiranju vizuelne predstavke svakog događaja ponaosob.

Na taj način, dugoročno gledano, Promenada, kao prijatelj i partner Sekretarijata, postaje ,,dobar domaćin“ promocije turizma u čitavoj Vojvodini, a u režiji stručnog tima Sekretarijata.