Povređena Voša protiv Novog Pazara

FK Vojvodina

Fudbaleri Vojvodine dočekaće danas ekipu Novog Pazara u okviru 29. kola lige Srbije, na stadionu Karađorđe.

Vojvodina je jesenas izgubila od svog narednog rivala, u Novom Pazaru bilo je 3:1, pa Dragan Šarac poziva na oprez pred sutrašnji meč.

Ne očekuje nas nimalo laka utakmica, jer igramo protiv ekipe koja se bori za opstanak. Novi Pazar je pokazao svoj kvalitet, naročito kada igra na svom terenu, gde je pobedio i nas u prvom delu sezone i zato su nam dužnici. U toj prvoj utakmici mi smo napadali, a oni su davali golove. Imali smo veliki broj prilika, ali su nas oni dobili iz polukontri i kontri i znamo da je to njihovo oružje. Probaćemo da svedemo njihove glavne kvalitete na minimum i da osvojimo važne bodove – rekao je Šarac.

FK Vojvodina

On je takođe dodao da u timu ima određenih kadrovskih problema, te da je izvesno da Nenad Lalatović neće moći da računa na petoricu igrača.

Imamo i određenih kadrovskih problema. Povređeno je pet igrača, koji su nam veoma bitni, a to su – Čović, Đorđević, Bjeković, Vukadinović i Topić i oni će verovatno propustiti ovaj meč. Postoji mogućnost da se neko od njih nađe u sastavu, ako uspe da sanira povredu. Ipak, nadamo se da će igrači koji će dobiti minutažu iskoristiti šansu i da ćemo osvojiti bodove i tako se približiti Evropi – ističe Dragan Šarac.

Utakmica Vojvodina – Novi Pazar na programu je u petak u 17 časova

Autor: Objektiv24.rs