Poziv na 10. Multidisciplinarni Kongres „Ishrana Budućnosti“ sa međunarodnim učešćem

Multidisciplinarnog Kongresa „Ishrana budućnosti“, sa međunarodnim učešćem najavila je svoj jubilarni deseti kongres po redu koji će se održati u Novom Sadu.

S obzirom na to da vanredno stranje određuje mere delovanja i ponašanja u vremenu pandemije koronavirusa, trenutno nije  u  preciziran tačan datum realizacije Kongresa. Po procenama organizacionog tima jubilej Kongresa biće verovatno održan jednog vikenda u mesecu novembru.

Uprkos pandemiji, mi ostajemo dosledni misiji koju smo započeli 2010. godine. S pravom, na osnovu iskustava sticanih na minulih devet kongresa, računamo i sa Vašom spremnošću da na izazove odgovorite u duhu rezultata koje smo zajednički postigli. Otuda i poziv da učestvujete u našoj misiji, tako što ćete nam do 29. maja poslati svoje radove. Podsećamo da bi rad trebalo da se temelji na ostvarivanju principa Kongresa „Ishrana budućnosti“, na osnovama koncepta zdravog života, ukazujući na praktična i teoretska saznanja o mogućnostima povezivanja prirode i egzistencije čoveka, baziran na principima istine, nauke i mudrosti. Ideja da Vam baš sada pošaljemo poziv za učešće rođena je i definisana upravo u vremenu dok pandemija određuje dimenzije vremena i prostora u svetu. Kako bismo bili u duhu informatičkog buma, pozvaćemo vas na popularan način #OstaniKodKuće i iskoristi vreme na najbolji način pisanjem rada za 10. Kongres Ishrana budućnosti“, sa međunarodnim učešćem.“, poručuju organizatori kongresa.

Uputstva za učešće 10. Kongres možete skinuti ovde
Poziv za učešće možete skinuti ovde