Početak Gradske vesti Poziv poreskim obaveznicima da izmire svoje obaveze do kraja godine

Poziv poreskim obaveznicima da izmire svoje obaveze do kraja godine

9
0
pixabay

Povodom opomena koje je Gradska poreska uprava Grada Novog Sada uputila pravnim licima, preduzetnicima i fizičkim licima za dospele neizmirene obaveze po osnovu izvornih javnih prihoda, članica Gradskog veća za budžet, finansije i investicije Adrijana Mesarović pozvala je sve poreske obveznike da svoje dospele obaveze izmire do kraja godine i time izbegnu dalji obračun i naplatu zakonom propisane kamate koja na današnji dan iznosi 15%.

Stanje na računu poreza na imovinu, fizička lica mogu dobiti na Info pultu Gradske poreske uprave u TC Promenada, šalter sali Gradske poreske uprave u Ulici Vojvođanskih brigada br. 24-26 i šalter mestu Gradske poreske uprave u prostorijama JKP „Informatika“ na Bulevaru Slobodana Jovanovića br. 15, kao i upitom na mejl adresu gpu@novisad.rs , i putem naloga na Portalu eUprava.

Članica Gradskog veća za budžet, finansije i investicije Adrijana Mesarović je podsetila sugrađane da je omogućeno preuzimanje kopije Rešenja o utvrđenom porezu na imovinu za 2022. godinu u svim radnim jedinicama JP „Pošta Srbije“ na teritoriji Grada Novog Sada kao i svim radnim jedinicama naseljenih mesta koja pripadaju Gradu Novom Sadu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here