Početak Hronika Detalji tragične smrti male Danke Ilić: Uhapšeni osumnjičeni

Detalji tragične smrti male Danke Ilić: Uhapšeni osumnjičeni

27
0
NEW YORK, USA - 01 MAY, 2020: Police officers performing his duties on the streets of Manhattan.

Tragičan kraj potrage za nestalom Dankom Ilić (2) potresao je porodicu i javnost. Jutros su uhapšene dve osobe zbog sumnje da su automobilom udarile devojčicu i zatim bacile njeno telo na divlju deponiju uz „Starobanjski put“ kod Bora.

Radnici Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod“ Bor, S.J. (50) i D.D. (50), uhapšeni su pod sumnjom da su umešani u ovaj tragični događaj. Prema izvorima bliskim istrazi, S.J. je navodno vozilom „fiat panda“ udario devojčicu Danku u ulici Radomira Putnika i prouzrokovao njenu smrt. Nakon toga, zajedno sa kolegom D.D., telo devojčice su navodno bacili na divlju deponiju na „Starobanjskom putu“.

S.J. se tereti za teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, dok se D.D. sumnjiči za pomaganje učiniocu posle izvršenog krivičnog dela. Obojici je određeno zadržavanje do 48 sati nakon hapšenja.

Prema izveštaju kriminalističke policije PU Bor, incident se dogodio 26. marta oko 13:52 časova, samo sedam minuta nakon što je majka prijavila nestanak devojčice. S.J. se optužuje da nije prilagodio brzinu kretanja vozila uslovima na putu, što je rezultiralo udarom u devojčicu i njenom tragičnom smrću.

Danka Ilić nestala je 26. marta oko 13:45 časova u Banjskom polju kod Bora. Njen nestanak aktivirao je sistem „Pronađi me“ u Srbiji, ali nažalost, tragičan epilog potrage šokirao je celu zajednicu.

Objektiv24

izvor:Kurir

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here