Početak Gradske vesti Predsednica Gojković se sastala sa direktorom festivala Exit

Predsednica Gojković se sastala sa direktorom festivala Exit

18
0

U susret ovogodišnjem Exit festivalu, koji će se održati od 10. do 14. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, predsednica Pokrajinske vlade Maja Gojković sastala se danas sa direktorom Exit festivala Dušanom Kovačevićem.

Predsednica Gojković je istakla da Exit privlači desetine hiljada mladih iz celog sveta u Novi Sad i na najbolji način promoviše našu zemlju, te da je stoga važno da sve instance vlasti pruže podršku ovoj manifestaciji.

S obzirom na to da Exit sledeće godine slavi 25 godina postojanja, predsednica Gojković je najavila podršku Pokrajinske vlade u obeležavanju ovog značajnog jubileja.

Predstavljajući ovogodišnji program festivala, direktor Dušan Kovačević je rekao da Exit počinje 10. jula, na dan rođenja Nikole Tesle, kome će taj dan biti posvećen i po kome će, od ove godine, glavna festivalska bina nositi ime.

Sastanku u Pokrajinskoj vladi prisustvovali su i pokrajinski sekretar za privredu i turizam Nenad Ivanišević, pokrajinski sekretar za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama Aleksandra Ćirić Bošković, kao i predstavnici „Exita“ Ivan Petrović i Tanja Nezić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here