Početak Gradske vesti Predsednik Vučić položio cveće žrtvama masakra u “Ribnikaru”: Tragedija koja je ostavila...

Predsednik Vučić položio cveće žrtvama masakra u “Ribnikaru”: Tragedija koja je ostavila neizbrisiv ožiljak na duši cele zemlje

23
0

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić položio je cveće u školi “Vladislav Ribnikar” na godišnjicu ubistva devet učenika i radnika obezbeđenja ove škole.

-Pre tačno godinu dana, svanulo je poslednje školsko jutro za naših devet anđela i čoveka koji ih je čuvao i o njima očinski brinuo. Prošla je godina od nezapamćene tragedije koja je ostavila neizbrisiv ožiljak na duši cele zemlje, ali nisu prošli bol, neverica i neizmerna tuga. Iza bezumnog čina koji je u trenu ugasio živote, budućnost i snove Ane, Sofije, Mare, Andrije, Bojane, Angeline, Eme, Katarine, Adriane i njihovog čika-Dragana, ostala je praznina, ali i strašna opomena celom društvu da svim snagama čuvamo našu decu od svakog zla, opasnosti i pretnje. Na to nas obavezuju njihovi snovi i sve ono što su mogli da postanu. Učinićemo sve da se kao zemlja uzdignemo posle ovog užasa koji nas je zadesio. Izražavam iskreno i najdublje saučešće porodicama ubijenih. Neka počivaju u miru- napisao je predsednik na Instagram profilu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here