Početak Kultura Premijera filma “Lost Country” u Areni Cineplex u četvrtak, 30. novembra

Premijera filma “Lost Country” u Areni Cineplex u četvrtak, 30. novembra

30
0

Film „Lost Country“ reditelja Vladimira Perišića, koji je premijerno prikazan na ovogodišnjem filmskom festivalu u Kanu, stiže na veliko platno bioskopa Arena Cineplex u četvrtak, 30. novembra, sa početkom u 20 časova. Publici će se pridružiti deo glumačke i autorske ekipe filma, a ulaznice su već u prodaji!

„Lost Country“, čiji je reditelj Vladimir Perišić, prikazuje Srbiju 1996. godine tokom studentskih demonstracija protiv Miloševićevog režima. Radnja filma prati priču mladog Stefana koji prolazi kroz sopstvenu revoluciju suočen sa činjenicom da je njegova majka portparolka i saučesnica korumpirane vlasti protiv koje ustaju njegovi prijatelji.

Na ovogodišnjem filmskom festivalu u Kanu, debitant Jovan Ginić osvojio je nagradu „Otkrovenje“ za najboljeg mladog glumca, dok je na Sarajevo Film Festivalu dobio nagradu „Srce Sarajeva“ za najboljeg glumca. Glavne uloge u filmu tumače Jovan Ginić, Jasna Đuričić, Miodrag Jovanović, Dušan Valentić, Boris Isaković, Lazar Kocić, Ana Simeunović, Marija Škaričić i Pavle Čemerikić.

Ulaznice su dostupne na blagajni bioskopa Arena Cineplex. Ne propustite priliku da doživite ovu izuzetnu filmsku premijeru!“

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here