Premijera Vojne Akademije 5 ostavila bez daha novosađane

Vojna Akademija 5, Foto Marija Erdelji
Vojna Akademija 5, Foto Marija Erdelji

Naši omiljeni junaci ovoga puta prolaze kroz nove životne izazove, od poslovnih, poput kapetana Danijela Stošića koji pokušava da se vrati staroj ljubavi – letenju, borbe za opstanak veze Roksande i Vasiljevića, ali i borbe za potomstvo Saše i Klisure.

Pratimo i avanture mladih potporučnika koji se trude da prežive u divljini, na obuci za specijalnu jedinicu, kada na test izdržljivosti dolaze njihova prijateljstva i ljubavne veze.

Vojna Akademija 5, u bioskopima širom Srbije od 3. oktobra.Uloge: Bojan Perić, Nina Janković, Jelisaveta Orašanin, Miloš Timotijević, Slaven Došlo, Andrea Ržaničanin, Vaja Dujović, Anđela Jovanović, Vučić Perović, Viktor Savić, Đorđe Stojković, Miodrag Dragičević, Jovan Jovanović, Davor Golubović, Ivan Mihailović, Olga Odanović, Dragana Dabović, Tanasije Uzunović, Branka Pujić, Dragan Petrović Pele, Miodrag Miki Krstović, Gordana Paunović, Tatjana Venčelovski, Darko Tomović.

Nina Janković koja se ekipi priključila tek sada ne krije svoje oduševljenje: ” Jako sam srećna što sam zaigrala u ovom filmu, sve glumce znam od pre i zadovoljstvo je bilo raditi sa njima”.

Na izjavu Nine Janković, nadovezao se i Bojan Perić koji je “odrastao”uz Vojnu Akademiju: “Odrasli smo, zreli,zaljubljujemo se, na vrhu smo naših vojnih karijera. Velika je sreća raditi u ovom filmu, sa ovim divnim ljudima. Sve životne situacije prikazane su u ovom filmu, od tuge do sreće, pratili smo glavne junake, nadam se da ćete uživati koliko i mi “…

Autor Ivana Knežević

Foto Marija Erdelji