Pri Pokrajinskom odboru SDPS-a formiran odbor za privredu i turizam

 

Sinoć je u Pokrajinskom odboru SDP-a održana svečana sednica povodom formiranja resornog odbora za privredu i turizam.

Sednici su prisustvovali dr Nenad Ivanišević, predsednik Pokrajinskog odbora SDP Srbije, mr Milan Jarić, predsednik Izvršnog odbora Pokrajinskog odbora SDP Srbije, a za predsednika resornog odbora odabran je Stevan Papišta, koordinator Sremskog okruga SDP Srbije.

Predsednik Ivanišević je pozdravio prisutne i istakao da je cilj večerašnjeg formiranja resornog odbora želja da se pomogne u bržem, boljem i efikasnijem radu privrednih subjekata, ali i doprinos boljem životu u Pokrajini i Republici Srbiji.

“Hajde da razgovaramo sa privrednicima i pokušamo da razumemo njihove realne potrebe i probleme”, zaključio je Ivanišević.

Predsednik Izvršnog odbora Pokrajinskog odbora, mr Milan Jarić istakao je da ovaj odbor predstavlja pokušaj rešavanja pitanja i nedoumica koje su goruće u privredi.

Novoizabrani predsednik resornog odbora za privredu i turizam, Stevan Papišta, zahvalio se na ukazanom poverenju da vodi odbor i iskazao želju da se što više privrednika udruži, kako bi se videlo šta su problemi i na koji način se mogu rešiti radom kroz ovaj odbor.