Privremena izmena saobraćaja

U narednom periodu, zbog neophodnih radova na unapređenju infrastrukture, očekuju se privremene izmene režima saobraćaja na nekoliko lokacija.

U periodu od 19. oktobra 2023. do 5. novembra 2023. godine, biće privremeno izmenjen režim saobraćaja na saobraćajnici koja povezuje Ulicu Janka Jesenskog i Dr. Janka Gombara u Kiscahu. Razlog ovim izmenama je izvođenje radova na izgradnji kanaalizacione mreže.

Takođe, u periodu od 23. oktobra 2023. do 18. marta 2024. godine, očekuju se privremene izmene režima saobraćaja u Ulici Ilije Đuričića i Vladimira Perića Valtera u Novom Sadu. Ove izmene su deo projekta „Čista Srbija“ i obuhvataju radove na rekonstrukciji kanalizacione mreže na Limanu. Radovi će se izvoditi ispred zgrade Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, na zelenoj površini u Ulici Ilije Đuričića, ispred AKUD „Sonja Marinković“ i na zelenoj površini ispred Mašinskog instituta FTN-a u Ulici Vladimira Perića Valtera u Novom Sadu.

Građani se mole za razumevanje i strpljenje u periodu trajanja ovih neophodnih radova na infrastrukturi, kako bi  kvalitet života u našem gradu bio unapređen.