Privremene izmene saobraćaja

 

U Kotorskoj ulici BB (6352/1) i u Gundulićevoj ulici 4A, 4B i 4V u Novom Sadu, biće uspostavljene privremene izmene režima saobraćaja zbog izvođenja radova na izgradnji vodovodnog i kanalizacionog priključka.

Tokom trajanja radova, saobraćaj će biti obustavljen ispred objekta za koji se vrši priključak.

U Kotorskoj ulici, trasa autobuske linije 12 će biti promenjena. Smer A (centar – Telep) će ići od raskrsnice ulica Heroja Pinkija i Mornarske ulice desno u Mornarsku ulicu, zatim levo u ulicu Ćirila i Metodija, a od raskrsnice Ćirila i Metodija i Feješ Klare nastaviće redovnom trasom. Privremeno stajalište će se nalaziti u Mornarskoj ulici nakon skretanja iz ulice Heroja Pinkija. Smer B (Telep – centar) će saobraćati od raskrsnice ulica Ćirila i Metodija i Feješ Klare pravo ulicom Ćirila i Metodija, zatim desno u Mornarsku ulicu, levo u ulicu Heroja Pinkija i nastaviti redovnom trasom kretanja.

U Gundulićevoj ulici, trase autobuskih linija 11A i 11B će biti izmenjene. Linija 11A će ići od raskrsnice ulica Kosovske i Pavla Stamatovića levo u ulicu Pavla Stamatovića, dalje Almaškom ulicom do Temerinske ulice, zatim desno u Temerinsku ulicu, levo u ulicu Jovana Cvijića i nastaviti redovnom trasom. Autobusi će koristiti privremeno stajalište u Almaškoj ulici ispred broja 11. Linija 11B će saobraćati od raskrsnice ulica Jovana Cvijića i Temerinske desno u Temerinsku ulicu, zatim levo u Almašku ulicu, dalje Ulicom Pavla Stamatovića do Kosovske ulice, desno u Kosovsku ulicu i nastaviti redovnom trasom kretanja.

Privremene izmene režima saobraćaja u Kotorskoj ulici će važiti 11. oktobra 2023. godine, dok će u Gundulićevoj ulici biti na snazi od 16. oktobra 2023. godine.