Početak Gradske vesti Privremene Promene u Saobraćaju Tokom Festivala „EXIT 2024“

Privremene Promene u Saobraćaju Tokom Festivala „EXIT 2024“

12
0

Za vreme trajanja festivala „EXIT 2024“, koji se održava od 10. do 14. jula 2024. godine, od 17:00 do 08:00, kao i 15. jula 2024. godine do 08:00, biće uvedene privremene izmene u režimu saobraćaja u Novom Sadu.

Zbog organizacije festivala, biće zabranjen prolaz za sva motorna vozila, osim za dostavna vozila koja su neophodna za potrebe festivala, akreditovana vozila i vozila odobrena od strane organizatora u saradnji sa obezbeđenjem i Ministarstvom unutrašnjih poslova. Promene će se primenjivati na sledećim ulicama: Beogradska, Štrosmajerova, Prote Mihalđića, Lisinski, Vladimir Nazor, u jednosmernoj ulici koja vodi od Petrovaradinske tvrđave ka Kamenički put i Preradovićeva ulica od Beogradske do Šenoine ulice, kao i deo Trga vladike Nikolaja, Beogradska ulica i deo Preradovićeve ulice od Beogradske do Dunavske divizije.

Takođe, biće uvedena i zabrana saobraćaja za vozila koja vode ka Petrovaradinskoj tvrđavi iz Preradovićeve ulice tokom trajanja festivala.

Autobuske linije JGSP „Novi Sad“ će biti privremeno preusmerene. Izmene će obuhvatiti linije broj 3, 3A, 9, 9A, 60, 61, 62, 63, 64 i 69.

Ove promene su uvedene kako bi se obezbedila bezbednost i nesmetano odvijanje festivala „EXIT 2024“ i unapred se zahvaljuju na razumevanju i saradnji svim učesnicima i posetiocima.

Za dodatne informacije o izmenama i alternativnim linijama, posetite zvaničnu stranicu JGSP „Novi Sad“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here