Početak Uncategorized Prolećna razmena knjiga 5. maja u Novom Sadu

Prolećna razmena knjiga 5. maja u Novom Sadu

57
0
Foto: Prerazmišljavanje
Foto: Prerazmišljavanje

Prolećna Novosadska razmena knjiga održaće se u nedelju, 5. maja, u kulturnoj stanici Eđšeg (Ulica Antona Čehova 4) pod sloganom #Razlistavanje.

Knjige koje Novosađanima i gostima Novog Sada više nisu potrebne, ili ih više neće čitati, a u upotrebljivom su stanju, u toku događaja oni mogu zameniti za kupone — prerazmišljone, koje potom menjaju za neke od knjiga iz baze razmene. Hraniteljska biblioteka Prerazmišljavanja prikupila je više hiljada knjiga na prethodnim razmenama, ali i uz pomoć i podršku donatora — pojedinaca, institucija i organizacija, koje su podržale ovu neprofitnu inicijativu.
Na razmenu možete doneti bilo koji broj knjiga, a učestvuju sve vrste — od beletristike, preko naučnopopularne literature, enciklopedija i priručnika, do kuvara i džepnih izdanja.
Ukoliko neko nije u prilici da dođe na Razmenu, a želi da donira knjige, može se javiti organizatorima bilo kada pre razmene kako bi dogovorili primopredaju. Sve knjige koje preostanu nakon razmene, nastaviće da traže svoje čitaoce kroz naredne razmene, ali i kroz poklanjanje čitaocima Prerazmišljavanja.
Sedma razmena knjiga koju književni blog Prerazmišljavanje organizuje u Novom Sadu trajaće od 14 do 20 časova.
Ulaz je besplatan.
Autor: 021.rs OBJEKTIV24

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here