Prolećna razmena knjiga u subotu u Domu B-612

Ovo je četvrta razmena knjiga koju organizuje književni blog „Prerazmišljavanje“. 

 
Knjige koje im više nisu potrebne zainteresovani mogu zameniti za kupone, koje potom menjaju za neku od više stotina knjiga već prisutnih na razmeni ili mogu sačekati da pristignu nove knjige.
 
Razmena traje od 11 do 18 časova, a u razmeni učestvuju sve vrste knjiga, od beletristike, preko naučnopopularne literature, enciklopedija i priručnika, do kuvara i džepnih knjiga. Sve knjige koje građani žele da doniraju ili one koje preostanu nakon razmene biće prosleđene dalje, ili poklanjanjem čitaocima Prerazmišljavanja ili kroz naredne razmene knjiga.
 
Na tradicionalnom Književnom popodnevu koje se održava u okviru Razmene knjiga, sa početkom u 15 časova, teoretičar, kritičar, književni prevodilac i pisac fantastike Tihomir Jovanović govoriće o fenomenu fandoma i uticaju fan fikcije na razvoj žanra.
 
U skladu sa temom „Stvari ispale iz knjiga“, biće otvorena i izložba stvari pronađenih u knjigama koje su učesnici ostavili na prethodnim razmenama. Održaće se i promocija Novosadske kvidič lige, a očekuje se i učešće novosadskih LARP-era u vidu žive izložbe kostima.
 
Više informacija može se pronaći OVDE ili OVDE.
Autor: 021.rs
Foto: Buka