Početak objektiv24 Promocija knjige Josipa Dujmovića “1001 rock biser – lude, smešne i bizarne...

Promocija knjige Josipa Dujmovića “1001 rock biser – lude, smešne i bizarne priče”

39
0

Promocija knjige “1001 rock biser – lude, smešne i bizarne priče”, legendarnog jugoslovenskog muzičkog novinara Josipa Dujmovića, održaće se 12. oktobra, u 19 časova, u SKCNS Fabrici.

Na promociji će, pored autora, govoriti legendarni novinar Bogica Mijatović, radio voditelj Puniša Zeljković Billy King, direktor Instituta za savremenu muziku Srđan Stojanović, vlasnik i direktor Multimedia Books Rodoljub Stojanović i urednik programa SKCNS Jovan Gvero.

U pitanju je pažljivo skupljena kolekcija istinitih priča, relevantnih podataka i legendi iz istorije popularne muzike, a sadrži sve ono što ste želeli da znate, a niste znali koga da pitate u vezi sa svetskom i ex-Yu muzičkom scenom. Pored svih fascinantnih priča, knjiga sadrži oko 30 originalnih karikatura u boji, svetskih i domaćih zvezda – radove renomiranih jugoslovenskih umetnika.

Knjigu je objavila kuća Multimedia Books iz Beograda, a na promociji će moći da se kupi po promotivnoj ceni od 900 dinara. Dostupna je na svim prodajnim mestima Multimedia Music, kao i online na www.multimedia-music.com.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here