Početak Gradske vesti Radovi na saobraćajnicama u Srbiji: Izmenjen režim na auto-putu E-75 i putu...

Radovi na saobraćajnicama u Srbiji: Izmenjen režim na auto-putu E-75 i putu Stara Pazova – Batajnica

21
0

Javno preduzeće Putevi Srbije saopštilo je da će danas na auto-putu E-75, u smeru Novi Sad-Subotica, od km 85+150 do km 80+500, od 8 do 16 časova biti izvedeni radovi na redovnom održavanju. Tokom radova, saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Takođe, na putu Stara Pazova (centar) – Batajnica, do 06. aprila, biće obustavljen saobraćaj zbog radova na ugradnji završnog sloja asfalta. Alternativni putni pravci su preko mesta Vojka–Krnješevci–Ugrinovci–Batajnica i Batajnica–Novi Banovci, nastavljajući ka Starim Banovcima–Stara Pazova.

Na auto-putu E-75, u smeru ka Subotici, danas će se izvoditi radovi na mašinskom krpljenju kolovoza od petlje Novi Sad jug do petlje Novi Sad istok. Vozna i zaustavna saobraćajna traka u dužini od 2 kilometra će biti zatvorene, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

U zoni petlje Beograd na auto-putu E-75, u smeru ka Novom Sadu, od danas u 12 časova do 01. aprila do 17 časova, izvode se radovi na rehabilitaciji. Za saobraćaj će biti zatvorene preticajna i vozna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati zaustavnom saobraćajnom trakom.

Na putu Kratovska stena – Lučani i Pakovraće – Lučani, do 31. maja, od 8 do 17 časova izvode se radovi na rehabilitaciji, uz naizmenično propuštanje vozila. Takođe, na putu Mislođin – Konatica u toku su radovi na rehabilitaciji, do 01. avgusta 2024. godine, uz naizmenično propuštanje vozila.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here