Početak Gradske vesti RK Vojvodina: Godišnja sednica Skupštine i planovi za budućnost

RK Vojvodina: Godišnja sednica Skupštine i planovi za budućnost

17
0

U prostorijama kluba, 27. marta, održana je treća redovna godišnja sednica Skupštine RK Vojvodina. Na sednici je usvojen finansijski izveštaj i izveštaj o radu, čije je obrazloženje dao direktor Darko Jevtić.

Jevtić je istakao da je protekla godina bila jedinstvena u istoriji kluba, sa osvojenim svim trofejima, posebno ističući evropski trofej. Klub je ostvario značajan uspeh učešćem u Ligi Evrope, dostigavši Top 16 fazu, te je izrazio nadu u nastavak napretka u budućnosti.

Govoreći o finansijama, direktor je istakao da je budžet kluba na istorijskom maksimumu, ali da su još uvek na granici sa evropskim klubovima srednjeg staleža. Izrazio je želju za povećanjem budžeta kako bi klub mogao da se takmiči u grupnoj fazi Lige šampiona.

Jevtić je naglasio važnost činjenice da klub blizu dobijanja kandidature za vajld-kard, što svedoči o poštovanju kluba od strane EHF-a. Takođe je istakao pohvale EHF-a za atmosferu koja se pravila u Novom Sadu tokom utakmica Lige Evrope.

Na kraju, direktor je izrazio nadu da klub može da sanja o novoj rukometnoj hali, što bi omogućilo bolje uslove za evropske utakmice, budući da su postojeći kapaciteti premali ili preveliki za tu svrhu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here