Početak Gradske vesti Sajam za penzionere narednog vikenda na Novosadskom sajmu

Sajam za penzionere narednog vikenda na Novosadskom sajmu

28
0

Šesti sajam za penzionere biće održan 24. i 25. maja u Auli Novosadskog sajma, a ulaz je besplatan.

Kako javlja pres služba Novosadskog sajma, manifestacija pod sloganom „Za bezbrižnu starost“ će u potpunosti biti posvećena najstarijim sugrađanima i sugrađankama koji će na Sajmu moći da provere svoje zdravstveno stanje i saznaju tajne pravilne ishrane.

Biće to prilika i da učestvuju u zabavnim radionicama i nagradnim igrama, osvoje vredne poklone i brojne popuste, saznaju i odaberu kako da ispune svoje slobodno vreme.

Na Sajmu će se predstaviti više od 60 izlagača, predstavnici državnih i gradskih institucija, udruženja, medicinskih ustanova, domaće i strane kompanije koje pružaju usluge starijima i promovišu aktivno starenje na polju zdravlja, ishrane, rekreacije, druženja i zabave.

Posetioci će oba dana, u vremenu od 10 do 18 časova, moći da uživaju u veoma raznovrsnoj ponudi i programu koji ih očekuje na Sajmu za penzionere.

U okviru štandova izlagača, pored brojnih medicinskih, farmakoloških, prehrambenih i drugih proizvoda namenjenih starijim licima, biće organizovane i aktivnosti iz oblasti socijalne zaštite, pomoći i nege u kući, zdravlja, edukacije, volontiranja, zdrave ishrane, sporta, rekreacije i hobija, stvaralaštva, putovanja, osiguranja i bezbednosti, finansija, kao i pravne zaštite.

Izvor: mojnovisad.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here