Početak Sport Šampion pojačanjima najavio još više ciljeve

Šampion pojačanjima najavio još više ciljeve

48
0

No, svoju veličinu i ozbiljnost Uprava i menadžment kluba pokazali su time što su vrlo brzo prionuli na nove zadatke, te najavili da priče o još većim ambicijama nisu bez pokrića.

Naime, novosadski kolektiv je u svečanoj pres sali, u petak, 27. aprila priredio koktel za predstavnike medija, na sjajan način odjavio sezonu za nama i predstavio prva pojačanja, kao i produžetak saradnje sa srednjim blokerom Stevanom Simićem. Tako će u narednoj sezoni dres Vojvodine nositi reprezentativci, tehničar Ivan Kostić i libero Goran Škundrić.

– Drago mi je što na ovaj način možemo da završimo sezonu. Kao sportski direktor zadovoljan sam osvajanjem titule, nije bilo lako, borili smo se sa dosta toga, a kada je epilog ovakav onda je to pravi motiv za neke nove velike zadatke. Naš plan je da od sledeće sezone budemo ubedljiviji na domaćoj sceni, ali osim toga imamo i jasnu ideju da igramo Ligu šampiona. Da bismo sve to postigli ekipa mora pretrpeti promene, a one se već dešavaju. Biće ih još, o čemu ćemo vas obavestiti u dogledno vreme. Za sada, izuzetno smo zadovoljni što su u naše redove došli Ivan Kostić i Goran Škundrić, a raduje nas i to što smo produžili ugovor sa Stevanom Simićem na još tri godine – istakao je sportski direktor Slobodan Boškan.

Škundrić je potpisao na jednu, a Kostić na tri sezone, što se uklapa u viziju kluba da gradi stubove ekipe, oko kojih će stasavati buduća generacija.

– Naravno, želimo da zadržimo i kurs koji Vojvodina gaji već neko vreme, a to je da naši mladi igrači dobijaju priliku da igraju, afirmišu se i stasavaju, tako da tim bude kombinacija mlađih i iskusnih srpskih igrača. Mi ćemo za sve njih obezbediti još bolje uslove, tako da što duže sačuvamo talentovane igrače. Problem je što mladi rano dobijaju ponude od menadžera, ali mi sa našim igračima imamo dobru komunikaciju i nadamo se da ćemo se i sa drugima dogovoriti isto kao što smo to učinili sa Simićem. Želja nam je da budemo uspešni, da osvajamo trofeje, igramo zapaženo na evropskoj sceni, te da na taj način budemo dobra baza za reprezentaciju Srbije – rekao je Boškan.

Ivan Kostić nije uspeo da se pridruži na konferenciji, ali se i njegov  dolazak uskoro očekuje. Goran Škundrić sa osmehom se obratio medijima.

– Drago mi je što sam se posle toliko godina vratio u klub, u kojem sam napravio prve korake i stekao afirmaciju. U razgovoru koji sam vodio jasno su mi stavljeni do znanja ciljevi, a to se poklopilo sa mojim ambicijama. O svemu ostalom lako smo se dogovorili. Željno iščekujem da počnemo sa radom i da jurišamo ka novim uspesima – poručio je Škundrić.

Goran Škundrić

Srednji bloker Stevan Simić izrazio je zadovoljstvo time što ostaje u Vojvodini.

– Ovde sam odrastao, naučio mnogo toga, afirmisao se i srećan sam što ću i dalje biti deo tima. Nova Uprava je omogućila još bolje uslove, postavljeni su veliki ciljevi i verujem da ćemo zajedno vratiti ime i na evropskoj sceni – zaključio je Simić.

Izvor:Moj Novi Sad

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here