Savetnica gradonačelnika za informisanje Nada Kobac na čelu FK Indeks

Dosadašnji presednik UO Branibor Jovičić zahvalio se gradonačelniku Novog Sada Milošu Vučeviću na pomoći kojom je grad omogućio klubu da uspešno funkcioniše, da mlađe kategorije imaju valjane uslove za rad, a da prva ekipa može u dogledno vreme da se bori za plasman u viši rang.

Za novu predsednicu kluba jednoglasno je izabrana Nada Kobac, savetnica gradonačelnika za informisanje i šefica Pres centra Grada Novog Sada.

-Zahvaljujem se na poverenju i volela bih da klub, dok sam ja na njegovom čelu,vratim na stare staze uspeha – rekla je Nada Kobac.

Sportski direktor kluba Radivoj Knežević istakao je važnost Škole fudbala i afirmaciju mladih igrača. Pohvalio je rad Vase Orlovića koji sa kadetima i omladincima igra u Ligi Vojvodine, dok je za prošlogodišnje šesto mesto prvotimaca u Novosadskoj ligi istakao da je moglo za nijansu bolje. Zahvalio dosadašnjem rukovodstvu za napredovanje kluba.

Skupštini se obratio i njen dugogošnji član Isidor Sekicki:

– Fudbalski klub Indeks se u poslednje dve godine takmiči bez problema zahvaljujući Braniboru Jovičiću i Upravnom odboru. Kada klub reši finansijske probleme, onda može da radi i takmiči se bez problem, što je slučaj sa Indeksom – kazao je Sekicki i zahvalio se fudbalskom stručnjaku Milanu Kosanoviću koji je bio igrač i trener Indeksa, a sada radi u beogradskoj Crvenoj zvezdi.

Novi članovi Upravnog odbora: Nada Kobac, Branibor Jovičić, Blažo Vujović, Milan Sekicki, Radovan Ivetić, Radenko Stojanović, Dušan Radojičić i Nemanja Pepić.

M. Kovačević, Dnevnik