Siniša pobedi, tvoja Voša je uz tebe

U našem najstarijem superligašu, kako ističu igrači, stručni štab, zaposleni i navijači, žestoko je potresla vest o bolesti Siniše Mihajlovića, bivšeg igrača Vojvodine, šampiona iz 1989. godine proslavljenog fudbalskog reprezentativca.
„Kao neko ko nas je sve uverio da nije bitno koliko je opasan protivnik s kojim se nosiš, , već koliki si borac i koliko srca daješ za pobedu, Siniša je pokazao da za njega ne postoji prepreka koja ne može da se savlada i uvereni smo svi, pokazaće to ponovo“, kažu u Vojvodini čiji je predsednik Vojislav Gajić preneo snažnu poruku podrške i ohrabrenja.

„Potresla nas je vest i želimo mu brz i uspešan oporavak. Verujemo da će i iz ove bitke, kao i iz mnogih drugih do sada, izaći kao pobednik“, poručio je Gajić u ime kluba.

Nikola Lazetić, sportski direktor Novosađana, prijatelj i bivši saigrač Mihajlovića u Laciju i reprezentaciji Jugoslavije, takođe je je poslao poruku podrške.

„Siniša je veliki borac i siguran sam da će ovu, najtežu životnu bitku dobiti na isti način kao što to radi na terenu. Mi smo svim srcem uz njega. Miho pobedi i ovog puta, tvoja Vojvodina je uz tebe“, poruka je Lazetića.

Vučić razgovarao Mihajlovićem, pružio mu podršku.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je telefonom Sinišu Mihajlovića po saznanju da je oboleo od leukemije i uputio mu reči podrške za ozdravljenje, potvrđeno je Tanjugu u kabinetu predsednika.

Predsednik je Mihi preneo da zna da je on veliki borac i da se ne bori samo za svoje zdravlje, sebe i svoju porodicu, već, kako je istakao Vučić, i za celu našu zemlju koja ga voli i poštuje.

Vučić je Mihajloviću u telefonskom razgovoru poželeo da što pre pobedi i da se vide i razgovaraju.

Izvor RTV