Početak Gradske vesti SKCNS poziva mlade da se prijave u Omladinski teatar

SKCNS poziva mlade da se prijave u Omladinski teatar

18
0

Studentski kulturni centar Novi Sad (SKCNS) poziva sve zainteresovane studente Novosadskog univerziteta i mlade od 16 do 30 godina da se prijave za učešće u Omladinskom teatru, novoj studentskoj pozorišnoj družini.

Učesnici će imati priliku da se izraze na sceni pod mentorstvom iskusne pozorišne, televizijske i filmske glumice Tatjane Bokan. Omladinski teatar je deo delatnosti SKCNS-a sa ciljem unapređenja kulturne produkcije i ponude za mlade, pružajući im prostor, vreme i alate za izražavanje i razvijanje umetničkog duha. Odabir dramskih tekstova će se prilagoditi interesovanjima i problemima mladih, obrađujući društveno relevantne teme kao što su odrastanje, mentalno zdravlje, vršnjačko nasilje, ljubavni problemi i društvene mreže.

Prijave su otvorene do 20. aprila, a učešće je besplatno. Nakon formiranja grupe, polaznici će se sretati dva puta nedeljno na probama u zgradi SKCNS-a, gde će se usavršavati u dikciji, pokretu, glasu, glumačkim tehnikama i drugim aspektima pozorišne umetnosti. Krajnji cilj je izvođenje predstave pred publikom na sceni SKCNS-a.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here