Početak Uncategorized SNP poklanja u maju: Karte za dve predstave po ceni jedne

SNP poklanja u maju: Karte za dve predstave po ceni jedne

70
0

U smiraj sezone, Srpsko narodno pozorište obradovaće u maju svoju vernu publiku. Prvih 100 gledalaca koji kupe karte za naznačene predstave, dobiće ulaznicu za još jednu predstavu na repertoaru.

Ukoliko budete kupili karte za predstavu „Svetozar“, Juga Radivojevića koja će biti izvedena 3. maja, dobićete gratis karte i za predstavu „Ilustrovana enciklopedija nestajanja“, reditelja Zoltana Puškaša koju ćete moći da ispratite10. maja.

Predstava „Na Drini ćuprija“, reditelja Kokana Mladenovića koja se igra 7. maja, kupiće vam ulaznice i za predstavu„Čas anatomije“, reditelja Andraša Urbana koja će biti izvedena 20. maja.

Uz kupljene karte za predstavu „Ujež“, reditelja Raleta Milenkovića koja je 9. maja na repertoaru, imaćete priliku besplatno da pogledate i predstavu „Moćni rendžeri ne plaču“, rediteljke Tijane Vasić koja će biti odigrana 18. majana Kamernoj sceni.

Uz ulaznice za predstavu „Laža i paralaža“, reditelja Slobodana Brankovića, koja će biti izvedena 14. maja, dobićete gratis karte i za predstavu „Tri lica samoće“, reditelja Filipa Markovinovića koja se igra 24. maja.

Predstava „Rodoljupci“, u režiji Radoja Čupića koja je na repertoaru 18. maja, kupiće vam ulaznice i za predstavu„Antigona 1918“, reditelja Milana Neškovića, zakazanu za 23. maja.

Ukoliko budete kupili karte za predstavu „Gospođa ministarka“, reditelja Raleta Milenkovića koja će biti izvedena 21. maja, takođe možete imati karte za „Antigonu 1918“, zakazanu za 23. maj.

Iz SNP-a napominju da sa kartama za prvoizabranu predstavu, možete odmah pokupiti karte za drugu.

Izvor: Moj Novi Sad