Početak objektiv24 “Šta nas je snašlo?” još jednom u Areni

“Šta nas je snašlo?” još jednom u Areni

41
0

Nakon nezaboravnog nastupa i mnogo smeha koji je publici doneo novi stand up show Srđana Olmana “Šta nas je snašlo?” u Areni Cineplex, zbog velikog interesovanja, sa zadovoljstvom najavljujemo reprizu ovog nastupa koja će biti održana u četvrtak, 20. maja u 20 časova u najvećoj sali bioskopa.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama Arene, a kako je kapacitet sale ograničen i rezervacija ulaznica nemoguća, obezbedite svoje mesto na vreme.

Mnogi smatraju da je smeh najbolji lek. Idealna je prilika da se dobro nasmejete i opustite 20. maja uz novi show koji je pripremio Srđan Olman. Nakon što je sa svojim One man show-om “Severno ledeni humor” obišao ceo region, Beč, Minhen, Berlin, Cirih i Kanadu, pojavljuje se novi show “Pravda za Olmana” koji govori o društveno ekonomskim problemima današnjice, ali i bliže istorije, odnosno pomenutim problemima tokom Srđanovog detinjstva.

Iako je mislio da treći show neće pisati narednih godinu dana, korona virus poremetio mu je planove i naterao ga da napiše i svoj treći show “Šta nas je snašlo?” Olman kaže da je ovaj show nastao za rekordna dva meseca, što je samo pokazatelj koliko je frustracije u njemu izazvala novonastala situacija u kojoj je, osim društvenog života, dobrim delom izgubio mogućnost i pravo na rad.

O najaktuelnijoj temi, ali na potpuno drugačiji način i iz drugog ugla imaćete priliku da čujete od Olmana lično 20. maja u 20 časova u bioskopu Arena Cineplex. Obezbedite svoje karte na vreme.

Stand up nastup će biti održan uz poštovanje svih mera Vlade Republike Srbije i Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti Covid-19. Bioskop Arena Cineplex kao prioritet ističe zdravlje i bezbednost publike i zaposlenih.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here