Početak Uncategorized STEVAN MADŽAREVIĆ SNIMIO PRVU PESMU

STEVAN MADŽAREVIĆ SNIMIO PRVU PESMU

976
0

Ovogodišnji takmičar Zvezda Granda, Stevan Madzarevic, u timu mentorke Viki Miljković, otkriva da li ga je takmičenje promenilo, koliko je situacija sa Coronom uticala na njegov posao, kao i to da je snimio novu pesmu. 

Koliko te je takmičenje promenilo?
-Obzirom na stres i odgovornost, koje nosi takmičenje, mislim da sam za kratak vremenski period mnogo sazreo. Shvatio sam koji su mi prioriteti, a naučio kako i na koji način prihvatiti kritiku i da nije baš uvek sve „sjajno“, sa one druge strane kamere.

Ko ti je najdraži clan žirija ako zanemarimo tvoju mentorku Viki Miljković?
– Svako na svoj način, zaista, ali ako moram – izdvojio bih: Jelenu Karleušu, Mariju Šerifović i Đorđa Davida.

Da li te neko od članova žirija nervira?
– Ni prema kome od članova žirija nemam razvijenu takvu vrstu emocije. Ne nervira me niko, ali naravno, kako kod drugih – tako i kod mene postoje članovi žirija koji su mi manje ili više dragi.

Kojim pesmama se uvek vraćaš i pevaš ih na nastupima?
– Trudim se da na svojim nastupima pevam pesme koje prvenstveno ja volim i osećam, jer smatram da je to jedini način da u potpunosti prenesem svoju emociju ljudima koji vole i prate moj rad.

Da li je u planu nova pesma?
– Da. Snimio sam svoju prvu pesmu i želim da kažem da sam mnogo srećan i jedva čekam da ljudi koji me prate i vole, čuju šta sam spremio.

Ko su autori pesme?
– Tekst je pisala Jovana Radosavljević, muziku Aca Živanović, a aranžman Jovan Stefanović. Sjajna ekipa i veliki profesionalci.

Da li je u planu saradnja sa nekim od tvojih kolega?
– Za sada nemam to u planu i o tome nisam razmišljao. Ali, ukoliko bi se pronašla adekvatna pesma – zašto da ne.

Koliko je trenutna situacija sa Coronom uticala na tvoj posao?
– Nažalost, mnogo. Svedoci smo teškog perioda koji nas je zadesio i nadam se da ćemo se što pre vratiti „normalnim“ aktivnostima, obavezama i poslu.

Šta bi poručio mladim ljudima koji žele da se bave muzikom?
– Ima mnogo talentovanih ljudi, neafirmisanih, kvalitetnih pevača. Najpre, mnogo truda i rada na sebi, zatim odricanja i ulaganja. Ovaj posao je mnogo lep, ali i iziskuje mnogo napora.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here