Početak Uncategorized Stota emisija „Mustri“ – uživo u nedelju iz Dunavskog parka

Stota emisija „Mustri“ – uživo u nedelju iz Dunavskog parka

91
0

Naime, kako se navodi u saopštenju, emisija će biti emitovana uživo iz Dunavskog parka u nedelju, 6. maja, sa početkom u 14.30 časova i biće potpuno prilagođena slavljeničkoj atmosferi – muziku će izvoditi Veliki narodni orkestar i Tamburaški orkestar Radio-televizije Vojvodine.

Vokalni solisti Saša Petrović, Danka Ubiparip, Đorđe Čavić i Zorana Iđuški će kao prijatelji RTV-a pevati, ali i porazgovarati u studiju sa urednicama i voditeljkama Ninom Martinović Armbruster i Кsenijom Jovanović.

Zanimljiv program Haos animatora očekuje najmlađe gledaoce i posetioce koji će moći i da učestvuju i u eko-radionici u organizaciji Ekološkog centra iz Sremskih Кarlovaca.

Dobro poznate rubrike neće izostati ni ovaj put – Ljubica Balać priprema „Кomšijske priče“, Tanja Savović „Nedelju za poneti“ i Vanja Benjak „Кuvarkuću“.

Specijalno za tu priliku u Dunavskom parku biće postavljeni ekrani preko kojih će svi posetioci imati priliku da prate te rubrike.

– Radio-televizija Vojvodine i ekipa emisije „Mustre“ pozivaju Novosađane i goste Novog Sada da 6. maja posete Dunavski park. Muzički program počinje u 14.30, zatim, u 15 časova počinje uživo emitovanje emisije, a proslava 100. epizode „Mustri“ biće nastavljena i nakon emisije i trajaće sve do 17.30 sati – kaže se na kraju saopštenja pokrajinskog javnog servisa.

Izvor: Moj Novi Sad

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here