Studenti Prirodno-matematičkog fakulteta organizuju humanitarne događaje za udruženja „Deca sa ahondroplazijom Srbije“ i „Daun“

Studenti hotelijerstva treće godine, u saradnji sa kolegama sa Gastronomije, priređuju dva značajna humanitarna događaja.

Prvi događaj, pod nazivom „Dance with Somebody“, održaće se u utorak, 30. januara, u SKCNS „Fabrika“ (Bulevar Despota Stefana br. 5) sa početkom u 20 časova. Gosti mogu doći od 19:30. Cilj ove večeri je prikupljanje sredstava za udruženje „Deca sa ahondroplazijom Srbije“. Ulaznice se prodaju po ceni od 1.200 dinara, a uključuju gastronomske zalogaje, finger food i gratis piće po izboru, kao i učešće u tomboli. Za dodatne informacije, kontakt osoba je Katarina Mirčić na broj 065 81 00 806.

Drugi događaj, „Portugalija„, zakazan je za 6. februar u hotelu Sheraton (Polgar Andraša br. 1). Sav prihod sa ovog događaja biće usmeren ka udruženju „Daun“ iz Novog Sada. Gosti će uživati u večeri sa tri ganga (predjelo, glavno jelo i dezert) i imati priliku učestvovati u tomboli. Cene ulaznica su 2.000 dinara. Za dodatne informacije, kontakt osoba je Marija Mikloš na broj 061 59 45 458.

Ova inicijativa studenata pruža priliku za zabavu uz podršku humanitarnim ciljevima.