Početak objektiv24 Svečana premijera filma “Nedelja” 17. januara u Areni

Svečana premijera filma “Nedelja” 17. januara u Areni

33
0

Svečana premijera filma “Nedelja” uz prisustvo dela glumačke i autorske ekipe, zakazana je za sredu, 17. januar od 20 časova u bioskopu Arena Cineplex. Film koji prati život jednog od omiljenih pevača na ovim prostorima, Džeja Ramadanovskog, stiže na veliko platno uz crveni tepih i svečanu atmosferu. Ulaznice u prodaji na blagajni, rezervacija nije moguća!

Film „Nedelja“ inspirisan istinitim događajima, donosi priču o Džeju iz najranije mladosti pa sve do velikog uspeha koji je ostvario. Iako nije imao lako detinjstvo, koje je proveo uglavnom na ulici ili u popravnom domu, Džej je uspeo da zauzme svoje mesto na muzičkoj sceni i kroz pesme postane deo života mnogih.

U glavnim ulogama su Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Milica Janevski i mnogi drugi. Scenario je napisao Stefan Bošković, a režiju potpisuju Nemanja Ćeranić i Miloš Radunović.

Zbog velikog interesovanja, ulaznice nije moguće rezervisati nego je omogućena isključivo fizička prodaja na blagajnama bioskopa Arena Cineplex!

Vidimo se na svečanoj premijeri!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here